رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي همچنين افزود:همانگونه که در برنامههاي خود اعلام کرده ام سه حوزه گردشگري مذهبي و زيارتي، گردشگري ورزشي و گردشگري سلامت به دليل قابليتهاي متعدد در استان به صورت ويژه پيگيري خواهند شد.
وي گفت: آذربايجان شرقي جاذبههاي بسيار زيادي براي گردشگري در تمام حوزهها دارد که بايد براي بهرهبرداري بيشتر غبارزدايي شوند.
سعيدصدري، دبير کميته ملي گردشگري سلامت نيز در اين نشست گفت:تنها لازم است که ما از روي اين آثار و جاذبهها غبارزدايي کرده و معرفي و تبليغ شايستهاي انجام دهيم.
وي ادامه داد: چشمههاي آبگرم در شهرهايي همچون بستانآباد و آذرشهر، آب درماني در روستاهايي همچون کندوان، لجن درماني در جزاير و حاشيه درياچه اروميه، امکانات بيمارستانهايي مانند بيمارستان امام رضا (ع) از جمله مزيتهاي آذربايجان شرقي است که بايد براي استفاده بيشتر مردم کشورمان در ديگر استانها و کشورهاي همسايه به تبليغ آنها پرداخت.
دبير کميته ملي گردشگري سلامت تاکيد کرد:سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تلاش موثري را با همکاري وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و برخي سازمانها مانند سازمان تامين اجتماعي آغاز کرده است تا زيرساختهاي گردشگري سلامت کشور توسعه پيدا کند و البته اين توسعه بدون همکاري بخش خصوصي تحقق پيدا نخواهد کرد.
در پايان اين جلسه که با هدف شناخت هر چه بيشتر توانمنديهاي گردشگري سلامت استان و با حضور مديران و نمايندگان و برخي دستگاههاي دولتي و خصوصي برگزار شد، احکام صادره از سوي دکتر ملکزاده معاون گردشگري کشور، به اعضاي کميته گردشگري سلامت استان اعطا شد./106
انتهای پیام/